Pomôžte nájsť zlodeja invalidného vozíka

  • Nezaradené
  • 6. apríla 2009, 09:30
  • Autor:Milan Katrenčík

V stredu ráno mi niekto ukradol môj vozík. Nie, to nebol prvoaprílový žart. Je to krutý holý fakt, hoci ešte stále v šoku dúfam, že sa zobudím zo zlého sna a všetko bude v poriadku.

Som ťažko telesne postihnutý, bývajúci v bezbariérovej bytovke pre vozíčkárov na ulici Nikola Teslu v Piešťanoch. Nakoľko som prakticky imobilný, potrebujem pre svoj každodenný život kompenzačnú pomôcku, ktorou je elektrický invalidný vozík. Umožňuje mi dochádzku do práce, k lekárovi, k priateľom, na nákup, proste mi umožňuje žiť obyčajný život.
V stredu ráno mi niekto ukradol môj vozík. Nie, to nebol 1. aprílový žart. Je to krutý holý fakt, hoci ešte stále v šoku dúfam, že sa zobudím zo zlého sna a všetko bude v poriadku. Zdá sa však, že táto doba už zlikvidovala všetky morálne a ľudské zábrany a môj vozík sa stal ďalšou možnosťou, ako prísť k peniazom. Túžba po nich a hyenizmus ľudí (prepáčte, hyeny) opäť raz posunula hranice možného. Existujú ešte vôbec?
Prosím Vás o pomoc. Tých, ktorí v noci z 31.3. na 1.4.2009, videli niekoho na sídlisku Nikola Teslu v Piešťanoch, tzv. Kanade, tlačiť, viesť, alebo inak manipulovať s elektrickým invalidným vozíkom značky Allround. Mal niektoré poznávacie znaky: špeciálne sedadlo z automobilu Škoda Favorit a má aj opierku hlavy, nálepky na hnedých priesvitných bočniciach s motívmi automobilky Ferrari a jej bývalého jazdca Michaela Schumachera, čiernu plastovú krabičku na kľúče a plastovú skrutku na zavesenie igelitovej tašky.
Chcem veriť, že si uvedomujete závažnosť dôsledkov, ktoré pre mňa a môj život z tejto krádeže vyplývajú. Preto Vás prosím o pomoc a akúkoľvek informáciu, ktorá povedie k nájdeniu môjho elektrického invalidného vozíka. Prácne a dlho na mieru upravovaného vzhľadom k môjmu postihnutiu.  
Vopred Vám ďakujem.

Milan Katrenčík, Nikola Teslu 4720/24, Piešťany

tel.: 76 27136,

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav