Blog Kamila Fana: Milionár

  • Nezaradené
  • 2. apríla 2009, 08:28
  • Autor:Kamil Fano

Určite každému „na sieti“chodia z času na čas otravné maily. Otravný mail obsahuje ponuku nejakého tovaru o ktorý vôbec nestojíte a nepotrebujete ho. Najčastejšie sa jedná o drahú kozmetiku, alebo akciové letenky až po časopis s dámskym spodným prádlom.

Akciové letenky nemusia byť na zahodenie, lenže ak chce človek cestovať musí byť bohatý, alebo na to aspoň mať, čo je v podstate skoro to isté. Nejde len o letenie niekam, ale aj o ostatné veci s tým spojené, ako napr. ubytovanie, ktoré je všade na svete dosť drahé na to, aby to nebola pre bežného občana rana do srdca (peňaženky).
Úprimne ma neláka letieť z Bratislavy do Košíc len preto, aby som vôbec niekam letel, aj keď len za 14 euro. V poslednej dobe ma „bombardujú“ mailové ponuky na viagru. Tieto ma v podstate urážajú, pretože ešte nemám ani šestdesiat a už mi berú ilúzie…
Alebo ponuka na koncert Depeche Mode za 42 euro na státie, no sú normálni????
Iná forma mailu mi prišla pred časom. V tomto maily ma pozdravuje samotný direktor FBI a osvetľuje mi, že moje konto v UKbank bolo bankovými úradníkmi vytunelované a peniaze skončili niekde v Nigérii, kde ich FBI vyčuchali. Moje konto bolo opätovne obnovené a mám sa s nimi ihneď spojiť.
To je čo? Samozrejme, že je to blbosť a ani netuším, čo tým sledujú ľudia, ktorí tieto veci vymýšľajú, alebo že by to bola pravda a bude zo mňa milionár????

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela