Blog Petra Remiša: Pakáreň v ružovej záhrade

  • Nezaradené
  • 31. marca 2009, 08:27
  • Autor:Peter Remiš

Začalo to takto: Na dovolenke som tri dni a tri noci chľastal s indiánskym náčelníkom. Nakoniec mi oznámil, že som prevtelenie jeho brata. Chcel mi odkázať wigwam so svojou bezzubou squaw. Keď som sa vykrúcal, Hrmiaci Býk vypenil a uvrhol na mňa šamanskú kliatbu: Budeš trpieť, kým neskončíš v pakárni!

Po návrate si ma začali ľudia mýliť s DiCapriom a Bradom Pittom.  Niektoré dievčatá spomínali dokonca Džony Deppa aj nášho primátora. Keď sa prevalila fáma o mojej podobe s novým Jamesom Bondom, v bazáre mi praskli nervy a vymenil som svoj šrot za Audi A6. Stačil doplatok vo výške stonásobku príjmu.

Kým som sa spamätal, na verejnosť prenikla aj moja podoba s Maštalírom. Hneď som sa chytil šance a požiadal o flek primára na gynde. Bohužiaľ, pri pohovore došli na to, že diplom som vyrobil na xeroxe a miesto dali nejakému Bambasovi. Tiež mal falošné papiere, ale oblbol ich, že je zo Superstar.

Po čase prišla aj ponuka točiť domáce video pre dospelých. Údajne som na nerozoznanie od Zrúcaného. Vzal som to a prisámvačku trpím! Nadriem sa ako baník a všetci sa na mňa škeria ako na debila. Aj učiteľky z materskej.

Navyše sa mi ozvala akási Zuza. Raz tvrdila, že je moja bývalá „Susedka“, potom zase „Priateľka“.  Chce so mnou točiť Pakáreň v ružovej záhrade. Ona bude doktorka, ja pako. No zbohom! Asi volám náčelníkovi, že beriem tú squaw. Zuby jej dám dorobiť.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj