Ničili stromčeky

  • Nezaradené
  • 29. marca 2009, 10:45
  • Autor:MsP

V piatok 13. marca nadránom riešili mestskí policajti výtržníctvo na Krajinskej ceste pred hotelom Atóm. Na kruhovom objazde mala skupinka osôb poškodzovať dopravné značenie. Na mieste hliadka spozorovala trojicu osôb a v ich blízkosti pováľané štyri oporné koly od okrasných drevín. Koly vytrhol a jeden stromček zlomil B. H. z Piešťan, za čo dostal blokovú pokutu.

Ponúkal bicykel
V nedeľu večer vyrazila hliadka MsP na Staničnú ulicu, kde mal muž ponúkať na predaj ukradnutý bicykel. Na mieste skutočne policajti spozorovali neznámeho muža s bicyklom. Ten keď zbadal hliadku, nechal bicykel na mieste a utekal k železničnej stanici.
Policajti ho však pred hlavným vchodom do budovy stanice zadržali. Povedal im, že bicykel zobral z dvora Nemocnice A. Wintera a snažil sa ho predať. Išlo o A. K. (1982) zo Serede. Príslušníkom MsP sa podarilo zistiť majiteľa bicykla, ktorý mu odovzdali. Vec s vinníkom dorieši polícia v správnom konaní.
Mladým alkohol chutí
Minulý piatok večer vykonali hliadky MsP spolu s pracovníčkami sociálneho odboru MsÚ kontrolu zameranú na podávanie alkoholických nápojov mladistvým osobám. V blízkosti jednej z prevádzok v centre zastavili šiestich mladistvých, ktorí javili známky opitosti. Alkohol si však vraj kúpili v potravinách.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava