Narazil do kamióna v Trebaticiach

  • Nezaradené
  • 29. marca 2009, 10:56
  • Autor:HaZZ

Na Jozefa pred druhou hodinou rannou začalo v ulici Pod Párovcami horieť osobné motorové vozidlo. Ak chceli hasiči požiar zlikvidovať, museli vypáčiť kapotu. Horel motorový priestor, a keďže auto bolo bez akumulátora a na kapote boli stopy po neznámej kvapaline, pravdepodobnou príčinou požiaru bolo úmyselné zapálenie.

O deň nato, v piatok 20. marca, hasili príslušníci HaZZ v Piešťanoch ďalší požiar. Tentoraz na Tematínskej ulici, kde v opustenej veľkej „termo skrini", ktorá slúžila ako garáž, horel vrak auta.
Požiar hasiči zlikvidovali tak, aby sa nerozšíril do okolia, pretože v susedstve sa nachádzala ďalšia garáž. V ten istý deň sa pred deviatou hodinou večer stala autonehoda pri logistickom centre v Trebaticiach.
Do parkujúceho kamiónu, ktorého náves prečnieval do cesty, narazilo osobné motorové vozidlo Škoda Octavia z Českej republiky. Hasiči tu pozbierali vytečené prevádzkové kvapaliny a pomohli záchranárom naložiť zraneného do sanitky.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava