Vo štvrťfinále proti Doprastavu

  • Nezaradené
  • 23. marca 2009, 16:25
  • Autor:Jaroslav Vrábel, foto: (šg)

V poslednom kole základnej časti hokejbalovej extraligy dosiahli hráči HBC Andže povinné víťazstvo, keď doma zdolali HBK Čadca 5:0. Ani to im však nestačilo na lepšie než siedme miesto po základnej časti.

V sobotu sa Piešťanci od začiatku zápasu pustili do súpera, ale prvý gól dali až v 8. min, keď využil presilovku Blišťan.Hostia sa aj naďalej bránili, no ďalšie gólové údery domácich prišli na konci prvej tretiny, keď v priebehu 15 sekúnd dali dva góly.
V 14. min boli úspešnými strelcami Seman a Tvrdík. V 17. min založil peknú akciu Mateička, prihral Blišťanovi a ten sa nemýlil – 4:0. Potom sa hra vyrovnala, no šance hostí s prehľadom likvidoval Bartovic v bránke domácich. V 28. min zvýšil Paulech už na 5:0.
Ako sa neskôr ukázalo, bol to posledný gól zápasu. Zato pribudlo vylúčených, hlavne z radov domácich. Tí si celkovo odsedeli 12 dvoj- a tri desaťminútové tresty. Tretiny: 3:0, 2:0, 0:0. Vo štvrťfinále play-off sa Piešťanci stretnú s bratislavským Doprastavom. Zostava HBC Andže: Bartovic – Mateička, M. Haring, Stanek, Paulech, Náhlik, Samuhel, Oravec, Tvrdík, Seman, Lušňák, Blišťan, Moravčík.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín