FK Senica – PFK Piešťany 1:0 (1:0)

  • Nezaradené
  • 23. marca 2009, 16:20
  • Autor:Juraj Valo, Foto: šg

Úvodné stretnutie jarnej časti štvrtej ligy sa napriek ideálnemu jarnému počasiu prekvapujúco hralo na umelom trávniku. Po počiatočnom oťukávaní získali územnú prevahu hráči Senice.

Líder súťaže si však napriek niekoľkým priamym a rohovým kopom vyloženú šancu nevypracoval. Obrana Piešťan na čele s brankárom Mirom Krajčovičom pracovala spoľahlivo.
V 32. min však kopali domáci roh, po ktorom sa ujali vedenia 1:0. Hlavička domáceho hráča sa totiž odrazila od žrde do brány bezmocného Krajčoviča.
Napokon sa ukázalo, že to bol aj víťazný gól. Po prestávke sa hralo zväčša medzi šestnástkami, a častejšie pri lopte boli hostia. Proti dobre hrajúcej domácej obrane sa však nedokázali presadiť. Jedinú priamu strelu vyslal na Fišana v 48. min Sýkora.
V závere mohli domáci svoje víťazstvo poistiť, ale piešťanský brankár bol opäť na svojom mieste. Tréner hostí Marián Černý k zápasu povedal: „Bol to taktický a bojovný zápas.
Do prestávky boli aktívnejší domáci, v druhom polčase zasa my, no nedarilo sa nám vo finálnej fáze. Domáci nás prevýšili počtom štan-dardiek, z ktorých padol nakoniec aj jediný gól.
Musím spomenúť aj našich fanúšikov, ktorí boli úžasní a celý zápas povzbudzovali." Zostava PFK: Mir. Krajčovič – R. Gajarský, Ekhardt, Kardoš, Fabiano, Bábsky (76. Filus), Žamba, Jar. Krajčovič, Horúcka, Vyskoč, Sýkora.

So šálom a podložkou na futbal zadarmo


So zaujímavým nápadom prišli funkcionári PFK Piešťany. V snahe zvýšiť záujem fanúšikov o futbalové dianie v klube dali do predaja šál a podložku na sedadlo pre správneho fanúšika. Každý, kto si tieto rekvizity ešte pred sobotňajším zápasom na štadióne zakúpi a príde s nimi na zápas proti Solčanom, má vstup zdarma. Počas prestávky je pripravená aj súťaž o ceny.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek