Hlučná oslava

  • Nezaradené
  • 22. marca 2009, 19:20
  • Autor:MsP

Vo štvrtok 12. marca o 0.45 h preverovala hliadka MsP telefonický oznam, na základe ktorého malo na Ul. E. F. Scherera dochádzať k rušeniu nočného pokoja.

V dome číslo 2 na piatom poschodí čakala policajtov oznamovateľka, ktorá uviedla, že v jednom z bytov je hlasno pustená hudobná produkcia. Policajtom otvorila B. K. z obce Belá, ktorá uviedla, že byt majú prenajatý ako študenti a práve oslavujú narodeniny jednej spolubývajúcej, pričom si neuvedomili, že je už po 22. hodine. Na výzvu hliadky hudbu vypli.

Riešili ho na trikrát


Vo štvrtok ráno preverovali policajti oznam, podľa ktorého mal na Bratislavskej ceste ležať muž. Išlo o N. P. z obce Radošina, ktorý im povedal, že ide na autobus domov. O 8.14 h policajti opätovne vyrážali na Bratislavskú cestu, kde ležal muž. Po príchode zistili, že opäť ide o Radošinčana, ktorého už raz zobúdzali.
Posadili ho preto do stabilizovanej polohy a opreli o múr. O 10.04 h volali ľudia z Vrbovskej cesty, že pri Chirane vedľa autobusovej zástavky leží muž. Pre policajtov už ale bol starý známy. Aj tentoraz odmietol lekárske ošetrenie, tak ho policajti posadili na lavičku a odišli. Keďže nikto viac nevolal, N. P. zrejme docestoval domov do Radošiny.

Štyria Rumuni ponúkali tovar


Vo štvrtok naobed spozorovala hliadka MsP na Vážskej ulici skupinku štyroch osôb, ktoré ponúkali okoloidúcim posteľné prikrývky a kuchynské nože. Pri kontrole zistili, že ide o občanov Rumunskej republiky. Príslušníci MsP všetkých vyzvali, aby predaj ihneď ukončili, čo aj vykonali. Za nedovolený predaj dostali blokovú pokutu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava