Blog Slávky Novákovej: Návrat z Maledív

  • Nezaradené
  • 17. marca 2009, 10:52
  • Autor:Slavomíra Nováková

Vzhľadom k množstvu povinností len v skratke. Všetci piati čo sme sa vrátili, sme krásne opálení, zrelaxovaní , Kamil ešte aj iné…

My s Erikou ale musíme vybaviť kopu vecí, preto sme sa v lietadle snažili zdržiavať pitia alkoholických nápojov, čo napriek prosbám a nakoniec aj hrozbám Peter s Imrichom nebrali na vedomie.
Týmto dvom hneď po príchode musíme vybaviť hospitalizáciu v nemocnici, pretože ich každodená verbálna a fyzická výmena názorov poslednú noc vyvrcholila a skončila zraneniami, ktoré budú mať možno aj následky trvalejšieho charakteru.
V lietadle sa najlepšie držal Jaroslav, čítali sme si Modlidbičky od Rúfusa a hádam sa v tom bude pokračovať aj ďalej… Bohužiaľ rodinám ostatných účastníkov zájazdu musíme oznámiť, že ich členovia Jana, Natália a Diana sa nemienia vrátiť, dievčatá si tu našli prácu v miestnej CK a Diana bude súkromne učiť aj hru na hudobné nástroje.
Ďaľší účastníci Andrej a Ondrej sa uchytili v miestnom bare ako barmani, a to veľmi šikovní a budú si privyrábať aj fotením.
V podstate Kamil musí absolvovať testy na HIV, ale sme optimisti a veríme, že to dobre dopadne.
Zo Šwechatu
Slavomíra Nováková

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín