Blog Petra Remiša: Zdravím z Bučán!

  • Nezaradené
  • 15. marca 2009, 19:57
  • Autor:Peter Remiš

Pán premiér, velice ste nás potešili s tým šrotovným. Hned som zebrav svokrovi trabant a pome ho do Kostolán šrotuvat. Hrdzavev síce už od pražskej jari, ale bov ešče tip-top. Ten bakelit vydrží do aleluja.

Tomu autičku fakt ništ nechýbalo, len sa moselo tlačit. Teda ja som karuvav, tlačev Biháry. To má za ten motor, čo dav do zberu a ništ nepovedav.  A predstavte si, jak nás v Kostolanoch sceli ofajčit! Že umelinu nešrotujú! Ale zabrala samica v kufri. Má síce zajačí mor, ale je kotná a možno sa okocí prv než zdechne.

Spátky sme si stopli trachtor. Očúvajte! A nedáte šrotovné aj na trachtory? S vlečku by to vyšlo na lízing. Teda na prvú splátku. Potom to auto požčám Bihárymu a som si istý, že už ho nenájde ani gúgl!

Ináč furt šetrím, jak ste kázali. Nekupujem si ani obložené rožky a nechodzím do mekdonaldu. Ale teraz som sa tam just zastavev: Za jenno som mosev ukázat, že na to máme a za druhé tam majú špičkový pisoár.  Zadarmo!

Ručne – stručne: Dakujem Robo. Ste jennička. Ništ nás tak nebaví jak Drišlakoviny a vaše prejavy. Dojdite volakedy na hody. Jak nebudete pit, dáte si šniclu. Okrem zajácov chovám aj tri vietnamské prasce. Jenno vám puscím z fleku.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava