Hádzanári konečne bodovali

  • Nezaradené
  • 7. marca 2009, 21:18
  • Autor:Š.Gregorička

Prvoligoví hádzanári MHK Piešťany sa po štyroch prehrách v rade konečne tešili z víťazstva. Naposledy vyhrali 23. novembra doma v 12. kole nad Pezinkom (24:23). V prvú marcovú nedeľu zdolali na domácom ihrisku Dubnicu 26:17. Vďaka tomuto víťazstvu sa odpútali z poslednej priečky tabuľky.

V domácom mužstve sa objavil aj skúsený Braňo Lacuška a práve on bol s ôsmimi gólmi najlepším strelcom celého zápasu. Viacerými výbornými zásahmi sa prezentovali aj obaja domáci brankári, Šantavý a Vytykač.
Prvý gól zápasu dali síce hostia, no Lacuška tromi gólmi otočil na 3:1 v prospech MHK. V prvom polčase si Piešťanci vybudovali až osemgólový náskok, keď v 17. min viedli 11:3. Hostia síce znížili vedenie Piešťancov na 12:8, no tí obracali strany za stavu 15:9. Po prestávke si zverenci trénera Daniela Osleja svoje vedenie kontrolovali a v záverečných minútach ho ešte dvoma gólmi prikrášlili.
Okrem osemgólového Lacušku sa na výhre domácich podieľali Schwarcz (na snímke) štyrmi gólmi, Bolješik a Palec tromi, Ďurina, Kotula a Stanek dvoma a Holík a Martin Nedorost jedným gólom. Zostava MHK: Šantavý, Vytykač – Bolješik, Schwarcz, Ďurina, Lacuška, Michal Nedorost, Palec, Kotula, Paulík, Stanek, Jakubík, Holík, Martin Nedorost.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel