Blog Petra Remiša: Snežienky a machri III

  • Nezaradené
  • 7. marca 2009, 14:47
  • Autor:Peter Remiš

Minule som vidzev na Skleném moste predávat snežienky a napadov ma bohovský podnikatelský zámer. Hned sme s Bihárym založili eseróčku. Ja budem boss, on asistent. Základný kapitál 450 euráčov nám dali v záložni za svadebné prstene.

Druhý den mój asistent zavolav do Červeníku míting asi 300 bratrancov z Drahoviec a Maduníc. Oznámili sme im, že vykupujeme snežienky na MDŽ. Čo snežienka, to dva centy. Na obed sme mali 20-tisíc snežienok, za keré sme
rozdali 400 Euro. Niekerí to brali šecko do radu a vytrhali aj medvedí cesnak.

Po obede som dav asistentovi inštrukcie a lahov som si pospat do žiguláku. Asistent povedav brigádnikom, že za každú snežienku im dá odteraz 5 centov. Bratranci vyhrabali spod snahu ešče tisíc kveciniek a skásli aj poslenných 50 euro.

Ked som sa nevracav, Bihári spravev kšeft za mojím chrbtom. Čhave, hovorí im, snežienek neni. Za každú dalšú vám šéf zaplací 30 centov. Ked ich čúl odo mna kúpite po patnást, predáte mu ich ze stopercentným ziskom!

Bratranci ho vyboškávali a šecko kúpili spátky. Biháry skásov 3150 euro a išóv ma zebudzit. Šábli sme sa, kúpili sme si na pumpe slnečné okuláre a vyrazili do Lendaku. Tam ešče neni Interpol.

Ináč v tých okulároch vyzerá Biháry fakt macher. Celý Al Bačíno!

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín