Blog Petra Remiša: Očúúvaj predseda!

  • Nezaradené
  • 3. marca 2009, 08:39
  • Autor:Peter Remiš

Jak si nám kázav šetrit, prepuscili sme polku pracovníkov živočíšnej výroby a polku pracovníkov rastlinnej. Zatal sme ale ništ neušetrili, lebo to bola akurát tá polovička, kerá do roboty nechodzila.

Máme šak problém: Neni trachtoristov. Na konkurz sa nám prihlásev len Gejza, Izidor a Ervín. Gejzu nescú ani za smecára, lebo má papiere na hlavu. My by sme ho sceli, ale počas konkurzu nám ukradov solvinu a tú čiernu handru čo máme miesto uteráku.
Abych nezabóv: Zebrav nám aj poslenný Zetor s náhranným klúčom, zamkov sa doma v stodole a vypuscev dobermana. Do Pezinku sme už volali, ale neberú. Majú plno.
Izidor sa nám lúbev najvác, ale nevie cúvat s vlečku. Hned prvý den zettav bicygel aj s Etelu z rastlinnej. Etelu sme dali do šrotu a bicygel preradzili ke svinám. Jááj, opačne: Etelu ke svinám.
Predseda, uznáš, že bez trachtoristu sme dodiriguvali. Preto sme to miesto dali Ervínovi. Perfektne cúva aj vyhadzuje blinker. V tejto kritickej situácii mosíme prižmúrit oko, že v marci oslavuje devadesátku a nevidzí na cestu. Mimo družstva mu posadzíme do kabíny Izidora s automapu a džípíesku.
Abych nezabóv, máš telegram od Jurenu. Jak sa vráciš z kúpelov, spravíte v kravíne tlačovku o finančnej kríze. On zavolá BBC, ty Pieščanský týden. Na guláš sa vám zložíme.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava