NEZNÁMI, MIKUŠEK A GRASSCOUNTRY VO FONTÁNE

  • Nezaradené
  • 28. februára 2009, 17:41
  • Autor:Viera Dusíková

Na country muziku vo Fontáne prišlo v stredu večer nezvykle veľa ľudí. Jedni sa tešili na skupinu Neznámi, ktorej kapelník Jaro Šimoa jeho parťáci zrejú ako dobré víno. Iní sem došli na Allana Mikušeka a trnavskú kapelu Grasscountry.

Frontman kapely Neznámi, Jaro Šimo, nám prezradil, že sa chystajú na súťažnú prehliadku folk, country a bluegrass kapiel v Turzovke. „Môžu si nás tam všimnúť organizátori veľkých festivalov, ale aj producenti ," hovorí. „Čaká nás ešte jedna príjemná záležitosť. Na začiatku júna oslávime desiate narodeniny na futbalovom štadióne v Šterusoch," pozýva na narodeninovú párty priaznivcov kapely Neznámi Jaro Šimo.

O Allanovi Mikušekovi je známe, že okrem hudby , spevu a komponovaniu sa venuje aj svojim štvornohým miláčikom na starootcovskom ranči v Jablonici. Býva tam už nejaký ten rôčik a na diaľku sa cez skype zoznámil s Petrom Dullom z Košíc, ktorý ho skontaktoval so známymi americkými producentmi country hudby.
„Z tohto dobrého priateľstva vyšla aj spolupráca na piesni Stádo, ktoré vám dnes výnimočne nezaspievam po slovensky, ale po anglicky, teda tak, ako ju dal dohromady producent Mark Trail z Neshville," prezradil Allan piešťanskému publiku. To si vypočulo nielen Allanove skladby, ale aj pesničky Grasscountry a sympatickej, energickej osôbky Natálie Mikušekovej, ktorá rozbieha spevácku kariéru po vzore svojho otca.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín