Fašiangovým víťazom Vlado Masarovič

  • Nezaradené
  • 28. februára 2009, 18:13
  • Autor:šg

DOLNÝ LOPAŠOV – Vyvrcholením fašiangového obdobia v Dolnom Lopašove bol deviaty ročník Fašiangového mariášového turnaja, ktorý sa uskutočnil v sobotu v sále tamojšieho kultúrneho domu.

V päťkolovej súťaži bojovalo o prvenstvo 99 mariášistov takmer z celého Slovenska. „Chýbali tu len východniari, ktorých asi odradilo nepriaznivé počasie na cestách. No aj tak sme čakali ešte vyššiu účasť," povedal nám riaditeľ turnaja Lubo Braniša. Turnaj bol typicky fašiangový, preto mu nechýbala ani dobrá nálada viacerých účastníkov a divákov.
Na rozdiel od extraligových kôl si na tomto turnaji zahrali súťažne päť kôl všetci hráči, bez ohľadu na to, či po treťom kole ešte mali šancu bojovať o niektorú z hodnotných ciel. Z prvenstva sa napokon radoval člen domáceho mariášového klubu, Piešťanec Vladimír Masarovič, ktorý vyhral všetkých päť kôl. Najcennejšie bolo to posledné, v ktorom mal za súperov Trenčana Juraja Jurinu a spoluhráča z klubu Heriberta Kaletu.
O prvenstve Masaroviča rozhodla až posledná partia."Som rád, že mi dnes išla karta a turnaj som po druhý raz v jeho histórii vyhral. V mariáši niekedy rozhoduje aj šťastie, a to som ja dnes mal," priznal sa nám víťaz podujatia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava