Ad: Kovbojka na mestskom zastupiteľstve

  • Nezaradené
  • 28. februára 2009, 19:07
  • Autor:Ján Jánoška

V Piešťanskom týždni 8/2009 z utorka 17. februára som sa v článku „Kovbojka na mestskom zastupiteľstve“ dočítal „že viceprimátor mesta Vrbové zvažuje na mňa podanie trestného oznámenia.

Chcem dodať, že ja osobne som už 6. septembra 2007 ústne oznámil polícii svoje podozrenie z prečinu zneužitia právomoci verejného činiteľa, ktorého sa mal dopustiť viceprimátor Ján Prievozník vo veci výberu prevádzkovateľa káblovky. Vzhľadom na dlhodobú PN Ján Prievozník vypovedal až 19. januára 2009, a tak vyšetrovateľ snáď v dohľadnej dobe vo veci rozhodne.
Ďalej chcem povedať, že ak povzdych vyslovený v návale emócii je prezentovaný ako túžba po postrieľaní poslancov, tak to mohol napísať len niekto, kto nevie o mojej osobe absolútne nič. VETES Vrbové, s.r.o., je podľa mňa vytunelovaná, nie skrachovaná obchodná spoločnosť. Jediným jej spoločníkom je mesto Vrbové a v zmysle obchodného zákonníka je jej najvyšším orgánom valné zhromaždenie (štatutár mesta – primátor).
Primátora som zo zodpovednosti za VETES neobvinil prvýkrát, robím to pravidelne na každom mestskom zastupiteľstve v súvislosti s prerokovávaním VETES Vrbové, s.r.o. Ak primátor podal trestné oznámenie voči osobám zodpovedným za vedenie spoločnosti VETES Vrbové, s.r.o., v období rokov 2000-2007, tak ho vlastne podal na seba a okrem iných konateľov aj na svojho zástupcu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava