Zložil ich alkohol

  • Nezaradené
  • 24. februára 2009, 11:31
  • Autor:(MsP)/(KR PZ)

Mestskú políciu upozornil v piatok večer občan z Krajinskej cesty, že na chodníku pred jednou z prevádzok ležia dvaja mladiství. Hliadka našla na chodníku dvoch mladíkov z Piešťan, ktorí sa neboli schopní zdvihnúť, ani podrobiť dychovej skúške. Policajti ich odviezli domov a odovzdali rodičom.

Pri cúvaní zabila starenku


Nepozornosť pri cúvaní sa stala osudnou 89-ročnej žene z Maduníc. V januári 23-ročná vodička cúvala s autom na parkovisku v Maduniciach. Pritom narazila zadnou časťou auta do staršej ženy, ktorá spadla na zem. Starenka utrpela ťažké zranenia hlavy, ktorým o niekoľko dní v nemocnici podľahla. Mladej žene z Maduníc za trestný čin usmrtenia môže súd uložiť trest odňatia slobody od dvoch do piatich rokov.

Vylúpil poštu


V tmavom oblečení a s kuklou na hlave vstúpil lupič minulý piatok krátko pred desiatou hodinou dopoludnia do pobočky pošty v obci Borovce. Tu prešiel k priehradke, kde so zbraňou v ruke vyzval pracovníčku, aby mu vydala ihneď všetky peniaze. V obave o svoj život vybrala z pokladne 1750 €, ktoré jej vytrhol z ruky a utiekol von na ulicu. Pri čine neutrpela pracovníčka pošty žiadne zranenia. Za zločin lúpeže hrozí páchateľovi trest odňatia slobody od sedem do dvanásť rokov. Polícia ihneď po čine začala pátranie.

Nemka prišla o prsteň a 20 eur


Piešťanskí policajti vypátrali páchateľku vreckovej krádeže, ktorá koncom januára v piešťanskej cukrárni odcudzila z kabelky 73-ročnej nemeckej turistky peňaženku. V tej bol vložený zlatý prsteň a 20 eur, čím jej zlodejka spôsobila škodu za viac ako 75 €. V utorok vyšetrovateľ obvinil z trestného činu krádeže viackrát trestanú 47-ročnú ženu z Piešťan. Hrozí jej väzenie na dva alebo viac rokov.

Maloletí sa opili v areáli školy


Skupinka mládežníkov pri telocvični školy na Brezovej zaujala obyvateľa z okolia, ktorý na nich zavolal hliadku MsP. Deti policajtom tvrdili, že sa iba rozprávajú, ale tí zistili, že v plastovej fľaši majú červené víno, a tak štyrom maloletým a dvom mladistvým dali fúkať. Okrem jedného namerali alkohol v dychu každému zo skupiny. D.K., ktorá podľa ich vyjadrenia víno priniesla, dostala blokovú pokutu za podávanie alkoholu osobám mladším ako 18 rokov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav