Korčuľovanie opäť so zľavou

  • Nezaradené
  • 17. februára 2009, 10:33
  • Autor:(pet)

Vedenie spoločnosti ŠHK 37 Piešťany, ktorá prevádzkuje zimný štadión na Hlbokej ulici, prehodnotilo svoje rozhodnutie zo začiatku roka týkajúce sa zrušenia polovičného vstupného na verejné korčuľovanie. Deti do dvanásť rokov tak už od 15. februára zaplatia nie euro, ale 66 centov (20 Sk).

„Po rozhovore s členkou dozornej rady spoločnosti, poslankyňou Ivetou Babičovou, sme vec prehodnotili. Detské zľavnené vstupné opäť zavedieme. Sprievod však bude naďalej platiť plné vstupné, pretože to ľudia zneužívali. Skutočnosť, či má alebo nemá dieťa naozaj 12 rokov preverí pokladník na štadióne. Bude mať právo vypýtať si na nahliadnutie preukaz dieťaťa, kde bude uvedený jeho vek," hovorí Jaroslav Lušňák, prezident ŠHK 37 Piešťany.
„S vedením klubu som hovorila po tom, ako som si o probléme prečítala vo vašich novinách. Zhodli sme sa na tom, že vec nestojí za nejakú negatívnu reklamu," povedala poslankyňa Iveta Babičová (SDKÚ-DS).

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava