Blog Petra Remiša: Kúpit Sextabu a čakat šelma

  • Nezaradené
  • 16. februára 2009, 10:40
  • Autor:Peter Remiš

Maj nejm iz Džony Pindur. Maj pra-pra-fáder narodit sa v Dubovany a mat pindur s maličký „p“. Ja mat veliký a byt polísmen na Aljaška. Uff! Kosa! Pieštany mat lepší čas a very hot gérlz! Ja príst každý rok otvorit kúpelný sezóna. Aj fíl so gud!

Ja stanovat v hotel Eden. Maj fejverit. Obkladačky na záchod pamätat ešte moravanský Venuša jak sexovat s lovci na mamut. Plíz, kíp vaša tradícia a menit NIČ! Kambek tu príroda. Možno zrušit záchody a nechat diéra by byt ešte lepší. Very načural. Ja nemat rád dekadent Italiens, čo mat čistý toilets v Alpy 3000 meters nad more.

Ja byt vzrušený aj z vaša bus stejšn bez nijaký WC. My cítit jak doma na Aljaška a kde robit potreba v tundra. Tu nebyt ani jeden borovica tak moja žena dezinfikovat asfalt za PNS. Ja kúpit Sextabu a čakat šelma s otvárací nožík. Very iksajting!.

Vy mat aj nový trein stejšn. Kongratulejšn. Vy zachovat historikal toilets a ja byt heppy.  Iba 40 cents za cikat do kanál. Ja milovat toto mesto, kde všetko byt 100 roky za opica. V budúcnost  pozvat aj maj Eskimo frend. Vy ukázat mu vaša divočina a on vám založit ohen bez jediná zápalka! Evribady fíl gud.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín