Vlamačov zadržali hneď po čine

  • Nezaradené
  • 12. februára 2009, 11:43
  • Autor:(KR PZ)

V piatok 30. januára nadránom sa traja páchatelia vlámali do potravín v Sokolovciach. Namiesto ihneď dorazila policajná hliadka, ktorá začula z vedľajšej ulice štartujúce auto.

Po krátkom prenasledovaní na zľadovatenej ceste policajti zadržali podozrivú osádku v susedných Koplotovciach, aj vďaka terénnemu policajnému autu. Podozrivými sú traja muži, 20-ročný zo Zem. Sadov, 19-ročný z Paty a 22-ročný z Hlohovca.
Polícia mužov preverí, či nepáchali trestnú činnosť aj v iných okresoch. Majiteľovi predajne v Sokolovciach spôsobili škodu na zariadení a zničením tovaru asi za 535 €. Tovar, ktorý chceli ukradnúť, ale nestihli, mal hodnotu asi 2180 €.

Mladíci si pripili
V piatok v noci vykonali hliadky mestskej polície námatkovú kontrolu zameranú na podávanie alkoholických nápojov osobám mladším ako 18 rokov. Počas kontroly spozorovali policajti dvoch mladíkov, ako pred barom na Winterovej ul. rušia nočný pokoj. Podrobili ich dychovej skúške. Išlo o B. R. z Boroviec (1,31 promile) a D. V. z Piešťan (1,18 promile). Za rušenie nočného pokoja dostali blokovú pokutu.

PlayStation rušilo susedov

V nedeľu nadránom privolali hliadku mestskej polície na pomoc obyvatelia jedného z domov na Ul. A. Trajana, kde dochádzalo k rušeniu nočného pokoja hudobnou produkciou a vykrikovaním. Policajti už pri príchode k domu počuli z bytu na 5. poschodí hlasný krik.
Syn majiteľa bytu to vysvetlil tým, že sa s kamarátmi hrá hry na konzole PlayStation. Do príchodu hliadky si podľa vlastných slov neuvedomoval, že svojím konaním ruší nočný pokoj. Napriek tomu dostal blokovú pokutu.
(MsP)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel