Ďalšie víťazstvo druholigistu

  • Nezaradené
  • 12. februára 2009, 15:34
  • Autor:(šg)


Druholigoví stolní tenisti MTJ Mediprogress Piešťany-Moravany si pripísali na svoje konto druhé víťazstvo po sebe. Po výhre v Trsticiach zabodovali naplno aj na domácich stoloch, kde zdolali Kúty 10:8. Vo štvorhre ukoristili prvý bod P. Behul s Bardoňom, ktorí zdolali Kuchariča s Tančibokom 3:2 na sety.

V prvej runde dvojhier zabodovali hneď traja hráči MTJ: Levčík zdolal Kuchariča 3:0, Varga Vala 3:0 a do tretice vyhral 3:0 aj Behul nad Tančibokom. V druhej runde udržali dvojbodový náskok domácich Varga s Behulom. Prvý zdolal Kuchariča 3:2 a druhý Vala 3:0.
Rozhodujúcou pre ďalší vývoj zápasu bola tretia runda dvojhier. V nej Varga zdolal Baláža 3:0, Behul Kuchariča 3:0 a Bardoň Vala tiež 3:0. Za stavu 9:5 stačilo Piešťancom vyhrať v štvrtom kole dvojhier už len jeden zápas.
Podarilo sa to hneď v úvode Petrovi Behulovi, ktorý nedal Balážovi žiadnu šancu a zápas vyhral 3:0 na sety. Ďalší traja piešťanskí hráči síce nebodovali, no MTJ aj tak vyhral 10:8. Ani to mu však (zatiaľ) na odpútanie z poslednej priečky nestačilo, pretože Trstice dokázali nečakane zabodovať v Trhovej Hradskej.

O záchranu v štvrtej lige bojuje a rezerva MTJ. Tá však mala v 14. kole veľmi ťažkého súpera, o postup bojujúce Veľké Ú ľany. Hostia potvrdili úlohu favorita, keď vyhrali 10:8. Z Piešťancov získali po tri body Varga a Orihel, V. Stolár pridal 1,5 a Malast 0,5 bodu.
Viac sa darilo o postup do štvrtej ligy bojujúcemu „céčku MTJ Mediprogress, ktoré v 14. kole piatej ligy vyhralo v Zavare nad predposledným mužstvom tabuľky vysoko 17:1. V mužstve hostí uhrali plný počet 4,5 boda Zajaček, Danko a Stolár, len o bod menej mal na svojom konte veterán Julo Behul. Napriek vysokej výhre sú Piešťanci druhí, o dva body za vedúcim Leopoldovom.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina