Blog Kamila Fana: Všetci majú majco 4. (záver)

  • Nezaradené
  • 9. februára 2009, 15:31
  • Autor:Kamil Fano

Zúfam, som bezradný, prezidentská kancelária mlčí a mne nezostáva nič iné, ako požiadať o pomoc FBI. Posledná stopa po majci bola viac výsmech ako stopa, keď po oznámení možného pôsobiska majca, som sa okamžite teleportoval do Šaštína, kde po majci zostala len vôňa manga a čučoriedok a kôpka trusu v tvare sochy slobody.

Miestny inštalatér ma oboznámil, že videl niečo ako majco utekať do lesa, ale keďže sa už stmievalo, bolo zbytočné podnikať čokoľvek. Jeden anonymný pátrač z Piešťan sa ešte pokúsil zachytiť neznáme majco za mlynmi na fotografii, ale stmievanie sa tu tiež podpísalo veľmi negatívne.
Deň po týchto udalostiach som dostal oznámenie zo Šaštínskeho podsvetia, v ktorom ma upozornili, že ich šéfa volajú Majco a keď s tou lapáliou neprestanem, tak budem mať veľké problémy.
Akoby toho nebolo dosť, pridal sa aj líder miestnej hudobnej flamengo skupiny s názvom Pedro a hadie nohy a vrazil mi do stehna špajľu z kolesa na bicykli s tým, že ak nenechám ich rumbagulistu na pokoji, tak nabudúce to bude špajľa z kombajnu.
Z dôvodu dezorientácie a zo strachu o svoje stehná a z dôvodu toho, že po majci sa akoby zem zľahla, uzatváram nedoriešený prípad na dobu neurčitú a otvorím ho, až keď sa k nemu vyjadria agenti Mulder a Scullyová.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel