Pod Havranom sa prevrátilo auto

  • Nezaradené
  • 3. februára 2009, 11:04
  • Autor:v.d.

Asi hodinu trval zásah piešťanských hasičov v opustených budovách neďaleko vodnej nádrže Čerenec vo Vrbovom, kde sa v stredu 21. januára pred štvrtou hodinou popoludní vznietili kartóny a polystyrén.

Oveľa dlhšie, viac ako tri hodiny, im na druhý deň zabralo odčerpávanie vody z cesty vedúcej cez Sokolovce. Prudký odmäk vo štvrtok spôsobil roztopenie snehu a ľadu nad Hlohoveckou ulicou. Voda tu dosahovala až tridsaťcentimetrovú výšku na úseku asi tristo metrov.

V sobotu sa na ceste na Banke pod Havranom stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej sa osobné auto Renault Megane vrútilo do priekopy a ostalo na streche. Hasiči poskytli zraneným prvú predlekársku pomoc, auto prevrátili späť na kolesá a vykonali protipožiarne opatrenia. O jedného ťažko a jedného ľahko zraneného človeka sa postarali záchranári.

Kuriózny planý poplach zažili piešťanskí hasiči minulú nedeľu na Hodžovej ulici v Piešťanoch. Údajný požiar v priestoroch penziónu Diana im nahlásili zo Sládkovičovej ulice krátko po ôsmej hodine večer. Keď hasiči dorazili na miesto, zistili, že ide o omyl. Zadná časť penziónu má totiž nažlto namaľovanú fasádu a večer je podsvietená žiarivkou. Zhodou okolností v tej istej časti stúpala z penziónu para, čo vyvolalo predstavu požiaru. Našťastie, zostalo len pri hre farieb a skutočný požiar nevznikol.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava