Muž ublížil žene

  • Nezaradené
  • 3. februára 2009, 11:07
  • Autor:MsP, KR PZ

Vyšetrovateľ začal vo štvrtok trestné stíhanie pre podozrenie zo spáchania trestného činu ublíženia na zdraví. Na konci decembra minulého roka mal podozrivý 29-ročný muž napadnúť 31-ročnú Piešťanku v jej byte. Po predchádzajúcej slovnej hádke jej niekoľkokrát udrel hlavu o skriňu, potom ju odtiahol do obývačky, kde ju opäť päsťami udieral do tváre. Útokom jej spôsobil zlomeninu nosa a pomliaždenie rúk so štvortýždňovou dobou liečenia. V prípade vznesenia obvinenia a dokázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody až na dva roky.

Potreboval pomoc
V utorok 20. februára večer vyrazila hliadka mestskej polície na Kláštorskú ulicu, kde mal pri autobusovej zastávke ležať muž. Policajti ho našli, ako leží na chodníku a vedľa seba má položenú francúzsku barlu. Išlo o M. Š. z Piešťan, ktorý bol pod vplyvom alkoholu. Domov ho odviedol rodinný príslušník.
Nalievali mladistvým
V piatok podvečer pokutovali mestskí policajti personál jednej z prevádzok na Winterovej ulici. Pri kontrole totiž zistili, že čašníci podali alkoholické nápoje dvom mladistvým osobám.
(MsP)
Zomrelo menej ľudí
Dopravná polícia zaznamenala na území Piešťanského okresu v roku 2008 610 dopravných nehôd, pri ktorých zahynuli štyria ľudia. V roku 2007 bolo nehôd o dve viac a zahynulo pri nich až osem ľudí. Pri 17 nehodách zaznamenali policajti požitie alkoholu u vodiča. Najväčší podiel na nehodovosti v roku 2008 v Trnavskom kraji mali vodiči motorových vozidiel, nasledujú cyklisti a chodci. Najčastejšími príčinami nehôd bolo porušenie povinností vodiča, spôsob jazdy a neprimeraná rýchlosť.
(KR PZ)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila