Čitateľom v zahraničí – virtuálne predplatné

  • Nezaradené
  • 3. februára 2009, 12:52
  • Autor:red

Po piatich mesiacov fungovania sa naša internetová stránka www.piestanskytyzden.sk stala plnohodnotným doplnkom papierovej verzie Piešťanského týždňa. Aktuálne informácie o dianí v meste a regióne doplnené videami či postrehmi našich blogerov a flogerov oceňujú na webe najmä čitatelia zo zahraničia a iných slovenských miest.

Celkovo sme doteraz zaznamenali návštevy z 35 štátov a v pracovné dni našu stránku navštívi viac ako 450 užívateľov internetu. Najviac zahraničných návštevníkov prichádza na našu doménu zo susednej Českej republiky (najmä z miest Praha, Brno, Ostrava), USA (suverénne vedie štát Kalifornia) a Veľkej Británie (Londýn, Ilkeston, Manchester).
Čitateľov však máme aj v Nemecku, Rakúsku, Kanade, Austrálii, Írsku či Švajčiarsku. Medzi najvzdialenejšie miesta, odkiaľ sme zaregistrovali prístupy patrí Japonsko, Nový Zéland, Čína či Kolumbia. Ani Afrika nás neobchádza, vďaka tým, ktorí nás čítajú v Maroku a Nigérii.
Práve pre týchto čitateľov, ktorí sa k aktuálnemu vydaniu Piešťanského týždňa dostanú s týždňovým oneskorením, je určená naša nová služba – virtuálne predplatné. Čitatelia, ktorí chcú mať informácie z nášho mesta a regiónu ešte horúce, sa môžu stať našimi virtuálnymi predplatiteľmi.
Stačí, keď nám napíšu e-mail na adresu redakcia@piestanskytyzden. sk. Náš týždenník im budeme posielať do ďalekej cudziny vo formáte PDF len o niekoľko minút, ako ho v pondelok večer posielame do tlačiarní.
Výška ročného virtuálneho predplatného je pre rok 2009 15,50 € (467 Sk), jedno číslo tak vychádza na 0,30 € (9 Sk). Okrem záujmu o virtuálne predplatné nás tiež potešia postrehy zo sveta, ktoré môžu spestriť naše noviny, či blogy.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava