Blog Kamila Fana: O faunovi

  • Nezaradené
  • 26. januára 2009, 09:00
  • Autor:Kamil Fano

V každom meste sa vyskytuje parkový faun. Parkový faun je nenápadný, navonok plachý, nemoderne sa obliekajúci “manekýn“, ktorý trpí klaustrofóbiou a práve preto je verný svojmu poslaniu.

Čas odpočinku trávi štúdiom rôznych filozofických kníh a kníh o medicíne a poznatkami z tohoto štúdia ohuruje náhodné známosti. Parkový faun, dokáže svoje telesné napätie uvoľniť až po druhom pive a aj to len na miestach, na ktorých sa nevyskytujú žiadne pohľadné dievčatá.
V prípade, že je tomu naopak, sa dostáva do nerovnováhy a nápadne sa mu odkrví vrchná polovica tela a prekrví spodná.
Parkový faun sa lepšie cíti v spoločnosti menej pohľadných dievčat väčšinou z dobre situovaných rodín, ktoré sú jednoduché, radi sa smejú aj na veciach nesmiešnych a nevyžadujú väčšiu pozornosť. Stačí do nich naliať nejaké to poldeci a vtedy sa parkový faun cíti ako ryba vo vode.
Parkový faun väčšinou nežiada protihodnoty, pretože je mäkkého srdca a vždy je radšej, keď sa mu dostane odpoveď typu “mám frajera, nezneuži to, že som opitá“, alebo “zostaňme radšej kamaráti“ a pod.
Ak sa mu už náhodou pritrafí niečo konkrétne, tak si to ani poriadne nepamätá a v rámci lojality voči kamarátom prifarbuje a domýšľa pokým každému nie je jasné, že on je najväčší prasák na svete.
Parkový faun sa z času na čas dokáže aj zamilovať, ale nedá na sebe nič poznať a keď ho už niekto odhalí, tak zaprie aj vlastnú matku, len aby si zachoval svoj švihácky image.
Parkového fauna v parku nenájdete. Nie, že by tam nebol, ale je zžitý s parkom tak, že dokáže byť neviditeľný a vidíte ho len keď to chce on.
Parkový faun nie je deviant, takže nikto nemusí mať obavy (radosť) z toho, že naňho z kríku vyskočí nejaký faun. Parkový faun väčšinou vlastní niekde v okolí záhradu a staranie sa o ňu ho napĺňa šťastím a pocitom zmysluplnosti.
Parkový faun sa dôkladne stará aj o seba a to rôznymi liečebnými kúrami, ako termálny kúpeľ, alebo napr. črevná sprcha, o ktorej vždy rád vtipne poznamená, že si ide dať “prepucuvat výfuk“.
Parkového fauna môžete vidieť každý deň, ale pretože je tuctový a všedný, tak si ho určite ani nevšimnete.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj