Futbalové talenty PFK začali víťazne

  • Nezaradené
  • 15. januára 2009, 11:06
  • Autor:Š. Gregorička

Zimné obdobie využívajú futbalové talenty z prípravky PFK Piešťany nielen na tréningy, ale aj na odohratie turnajových zápasov. Zatiaľ si v nich počínali veľmi dobre, o čom svedčia prvenstvá štvrtákov na turnaji v Myjave a piatakov v Považskej Bystrici.

Štvrtáci vyhrali turnaj v Myjave bez straty bodu, navyše Dávid Miškech sa stal s 11 gólmi najlepším strelcom turnaja. Mladí Piešťanci postupne zdolali OFK Trebatice 2:1 (Góly PFK: Strelec, Miškech), Spartak Myjava „A" 1:0 (Miškech), Spartak Myjava „B" 4:2 (Miškech 2, T. Mihálik, Strelec), Strážnice 5:3 (Miškech 3, Korec, Strelec) a MFK Vrbové 7:3 (Miškech 4, Mydla, Korec, Strelec).

Piataci PFK si zasa výborne počínali na turnaji v Považskej Bystrici. Vo všetkých piatich zápasoch bodovali naplno a turnaj bez straty bodu vyhrali. Viac než víťazstvo bez straty bodu potešila trénera Mihálika predvedená hra jeho zverencov.
Nádeje PFK začali turnaj výhrou nad rovesníkmi z AFC Nové Mesto 6:1 (góly PFK: Kusý 3, Matejka 2, Klčo). Potom zdolali AS Trenčín 8:0 (Kusý 3, Matejka a Gula po 2, Miškech), Gool Čadca 4:1 (Gula, Matejka, Klčo a Kusý), domáci Raven Považská Bystrica 5:1 (Matejka a Klčo po 2, Kusý) a na záver Matador Púchov 5:1 (Kusý 3, Klčo, Kimerling). Do Piešťan putovala aj cena pre najlepšieho strelca turnaja, ktorým sa stal z 11 strelenými gólmi Adam Kusý.
Víťazné družstvo Piešťan hralo v zostave: Kunic – Majgot, Matejka, Kusý, Gula, Mihálik, Klčo, Hlaváč, Svetlík, Miškech, Kimerling.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav