Cítite sa osamelí?

  • Nezaradené
  • 14. januára 2009, 14:04
  • Autor:Slavomíra Nováková

Chcete ísť do kina a nemáte s kým. V divadle ide dobrý kúsok a vy rozmýšľate, komu zavoláte, aby išiel s vami. Pod mušľou je v nedeľu dobrý koncert a vy sedíte doma.

Vo Fontáne je zase zaujímavá výstava, ale ostane to len pri tom, že si o nej prečítate v novinách. Zase ste strávili sobotu doma pri nezáživných stereotypných činnostiach namiesto dobrej prechádzky povedzme popri Váhu s niekým, s kým sa dobre cítite?
Nemáte sa s kým poradiť v životných otázkach? Potrebujete niekoho, komu sa zdôveríte a rozmýšľate, koho číslo vytočíte? Je vám ľúto, keď počujete, že vaši známi boli lyžovať na Bezovci, ale vy tam nechcete ísť sám /sama.
Myslíte si, že by ste mal/ mala chodiť na jazykový kurz a nemáte na to peniaze. Nemáte si s kým „pokecať" a vlastne nemáte ani kde nadviazať s niekým niekde kontakt a nájsť si spoločnosť? Spoznali ste sa v týchto riadkoch? Zvykli ste si na samotu, ale predsa vás to ťahá medzi ľudí?
Stačí veľmi málo. Prihláste sa do zakladajúceho sa single-klubu, ktorý v Piešťanoch skutočne chýba, a ktorý bude fungovať so zaujímavým programom. Bude slúžiť na to, aby sa v ňom pravidelne stretávali ľudia, ktorým chýba spoločnosť, budú diskutovať, nadväzovať kontakty, radiť sa, počúvať hudbu, cvičiť, tancovať, vzdelávať sa, pomáhať si.
Môžu si založiť fanklub nejakej skupiny, toho, čo môžu, je neskutočne veľa a treba to len zrealizovať, pretože každý bude mať pre seba priestor na vypočutie problémov a návrhov. Teším sa na nových ľudí, nové kontakty, ozvite sa čím skôr.
(kontakt je v redakcii)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj