Na extraligistov nemali

  • Nezaradené
  • 13. januára 2009, 12:16
  • Autor:(šg)

Topoľčany – Do novej sezóny odštartovali vodní pólisti KVP Kúpele Piešťany v Topoľčanoch. Na turnaji o Štít mesta obsadili tretie miesto, keď po prehrách s extraligistami z Topoľčian 6:24 a Bratislavy 3:23 zdolali prvoligové Vrútky 12:8.

V zápasoch s mužstvami extraligy Piešťanci nemali šancu na dobrý výsledok. V súboji s domácim Topvarom držali krok so súperom len v druhej štvrtine, ktorú prehrali o gól 2:3. O ich vysokej prehre sa rozhodlo v druhej polovici stretnutia. Góly Kúpeľov: Stančík 2, Tatara, A. Petričevič, Štefka a Kolár.

Súboj so Sláviou UK bol jednoznačnou záležitosťou vysokoškolákov. Dva góly Piešťan dal Roman Berlanský, raz bol úspešný Stančík. O treťom mieste Piešťancov rozhodlo ich víťazstvo nad Vrútkami. Po vyrovnaných prvých dvoch štvrtinách viedli hráči Kúpeľov iba o jediný gól a o svojom štvorgólovom víťazstve rozhodli až po výmene strán. Štyri góly víťazov dal Martin Berlanský, tri pridal Matej Berlanský, dva A. Petričevič a Štefka, jeden pridal Kolár.
Výsledky ostatných zápasov: Vrútky – Bratislava 5:23, Topoľčany – Vrútky 16:10, Topoľčany – Bratislava 9:15. Turnaj vyhrala Slávia UK pred Topoľčanmi, Piešťanmi a Vrútkami. Do Piešťan putovala zásluhou Róberta Chlpeka cena pre najlepšieho brankára. Zostava KVP: Chlpek – Stančík, Vlachynský, Žák, Tatara, Martin Berlanský, A. Petričevič, Matej Berlanský, Roman Berlanský, Štefka, Haberern, Kolár, Adamkovič, Oravec.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava