Mediprogress zakotvil na dne

  • Nezaradené
  • 12. januára 2009, 15:46
  • Autor:Peter Behul

Stolným tenistom MTJ Mediprogress Piešťany-Moravany sa v práve prebiehajúcom súťažnom ročníku príliš nedarí. Po prvej polovici súťaže majú na svojom konte iba dve remízy, preto nečudo, že im v tabuľke zatiaľ patrí posledná priečka.

Druhú remízu dosiahli v deviatom kole v Trnave s STK Maco 9:9. V záverečných jesenných kolách prehrali s „céčkom" Holíča 3:15 a v Padáni 5:13.
V Trnave sa v zápase mužstiev z dna tabuľky zrodila remíza. Vo štvorhre zabodovali z Piešťancov Levčík s Orihelom, keď zdolali Bachratého s Klčovanským 3:1 na sety. V prvej runde dvojhier zdolal Behul Bachratého 3:2 a Orihel Klčovanského 3:0. V ďalšej runde zabodoval z Piešťancov len Behul, ktorý vyhral nad Mišelnickým 3:0.
V treťom kole dvojhier hráči Mediprogressu zabojovali a vďaka víťazstvám Behula, Levčíka a Vargu bolo 7:7. Záverečná runda začala výhrami Behula a Levčíka, no zvyšní dvaja hráči MTJ už nebodovali, hoci Orihel viedol nad Pažmom 2:1 na sety… V domácom zápase s lídrom súťaže z Holíča vyhrali Behul s Levčíkom štvorhru, no potom len oni uhrali po bode, keď v dvojhrách zdolali Luknára.
V Padáni prehrali Piešťanci obe štvorhry. V dvojhrách bol trikrát úspešný Behul a dvakrát Levčík. To však bolo zo strany hostí všetko. Pomôcť Piešťancom k záchrane by mal v odvete príchod extraligistu Bardoňa.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava