Problém H. Adamcovej ide ďalej

  • Nezaradené
  • 8. januára 2009, 10:36
  • Autor:pet

S dopytom neoslovil poslancov na decembrovom zasadnutí mestského zastupiteľstva žiaden občan. Tí, ktorí prišli v novembri, však dostali písomné odpovede na svoje problémy a ponosy.

Poslancovi Jozefovi Beňačkovi, ktorý sa zaujímal o zmenu projektu rekonštrukcie cesty a chodníkov na Hollého ulici, odpovedala prednostka mestského úradu Denisa Bartošová. Dozvedel sa tak, že znížiť výšku obrubníka pred domami požiadal zhotoviteľ stavby. Ide vraj o bezbariérový vstup do domácností, aký je už aj na Díčovej či Vajanského ulici. Na jadro problému, prílišný priečny sklon chodníkov, poslanec odpoveď nedostal.
Odpoveď na svoj dopyt dostala od mestského úradu aj Hedviga Adamcová, ktorá v novembri požiadala poslancov o vyplatenie odškodného vo výšky 9958 € (300-tisíc korún) za predané pozemky jej manžela. Mesto ich odkúpilo za smiešnu sumu vraj pod nátlakom ešte pred rokom 1989 a dnes sa na nich stavia Aupark.
Mestský úrad vo veci možností kompenzácie majetkovo-právnych požiadaviek Hedvigy Adamcovej požiada o stanovisko ministerstvo financií, najvyšší kontrolný úrad a okresnú prokuratúru.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín