Na Bezovci si zalyžujete aj na päťstovke

  • Nezaradené
  • 8. januára 2009, 15:34
  • Autor:V. Dusíková

Na Bezovci pribudlo k 45 centimetrom technického snehu na tristovke asi päť centimetrov sypkého poprašku. Podľa Rastislava Martančíka zo SKI Bezovec je predpoklad, že už na Troch kráľov bude v prevádzke aj vlek „päťstovka“.

„Veľmi dobré lyžiarske podmienky sú na tristo a dvestometrovom svahu, kde premávajú vleky. K dispozícii máme inštruktora snowboardingu, ale aj požičovňu výstroja, servis a gastro služby. Len lyžiarsku škôlku sme neotvorili. "
Problémom sú na Bezovci sánkari, ktorí nerešpektujú zákaz sánkovania. Denne sa tu zrania dve-tri deti.
V Ski Centre Kálnica začali sezónu 3. januára, lyžiarske podmienky sú tu dobré. Na svahu je tridsať centimetrov technického snehu, ku ktorému pribudlo aj niekoľko centimetrov „prašanu".
Okrem vleku je tu k dispozícii požičovňa, brúsiareň, servis a gastro služby. V Kálnici si môžete rovnako ako na Bezovci zalyžovať nielen cez deň, ale aj večer od 17.00 do 21.00 h.

V Ski Lande na Starej Myjave sú k dispozícii tri trate – 500 a 150 m aj s vlekmi. Majú tu päťdesiat centimetrov technického snehu, na ktorý nasnežilo asi 15 cm prírodného, ktorý ale po stlačení predstavuje len asi dvojcentimetrový prírastok.
Až do piatka si tu môžete zalyžovať nielen cez deň, ale aj večer. K dispozícii je požičovňa, ski servis, gastro aj občerstvenie a ubytovanie.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava