Blog Petra Remiša: Mäso v helme a iné novoročné horory

  • Nezaradené
  • 6. januára 2009, 14:24
  • Autor:Peter Remiš

Určite každý z vás dostal v posledných dňoch kopu prianí „šťastného a veselého“. Ale čo keď to bude práve naopak? Keď to bude „nešťastný a smutný rok“? Vtedy radím zachovať pokoj. Prečítajte si nasledovné príbehy a uvidíte, že nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie. Ba aj poriadne zle.

Počuli ste o napríklad mäsiarovi z Trnavy čo kradol mäso v prilbe? Po robote osedlal Jawu 250 a nepozorovane vyniesol lup z mäsokombinátu. Osudnou sa mu stala križovatka, kde zastal na červenú. Zrazu vedľa policajti. Začal ho oblievať studený pot – a spolu s potom mu z helmy vytryskla krv z krkovičky. „Zastavte! Ste zranený!“ kričia muži zákona. Chudák sa robí hluchý a ženie ďalej. Mal smolu. Pred Ružindolom mu došiel benzín.
Ešte horšie dopadol korpulentný vrátnik od Trenčína, ktorý vyniesol z fabriky tašku s kradnutým bravčovým a strihol si to cez železničné priecestie. Mal dvojnásobnú smolu:1) práve išiel rýchlik Košičan 2) nestihol sa mu uhnúť. Bol to taký masaker, že záchranári nedokázali rozlíšiť hlavu vrátnika od prasačích hláv. Tak to len nahádzali dokopy. Bol som mu na pohrebe. Fakt smutné. Rakvu veľkosti XXXL spúšťali do hrobu žeriavom.
Najväčšiu smolu mala 22-ročná Leafil z Filipín, ktorá sa cez internet zamilovala do dvakrát staršieho Američana. Filipínka prišla do USA a na tretí deň ju nový priateľ vzal na breh oceánu, aby ju obradne požiadal o ruku. Jej anjel strážny musel byť vtedy na dovolenke. Inak si to totiž neviem vysvetliť fakt, že keď chlapík vytiahol prsteň, prišla vlna a spláchla malú, 46-kilovú Leafil do Pacifiku. Odvtedy ju nevideli ani rybári.
A na záver: Počul som nedávno o chlapíkovi, čo 3 x (slovom: trikrát) vyskočil z okna s úmyslom zabiť sa – a furt nič. Vy to nikdy neskúšajte. Keď sa dokaličíte, to už nebude smola. Bude to čistá hlúposť.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel