Zo susedov zatiaľ lepší Trebatičania

  • Nezaradené
  • 22. decembra 2008, 10:12
  • Autor:Š. Gregorička

TREBATICE – Spokojní s jesennou časťou piatej futbalovej ligy sú určite Trebatičania, ktorým patrí s 27 bodmi tretia priečka.

Zverenci hrajúceho trénera Patrika Bogoru vyhrali deväť zápasov a vo zvyšných šiestich ťahali za kratší koniec povrazu. „Začiatok súťaže nám príliš nevyšiel, z prvých štyroch zápasov sme tri prehrali. Mrzí nás hlavne domáca prehra s Kútmi. Potom prišiel do mužstva Roman Zelenay a práve on sa svojím gólom pričinil o naše najtesnejšie víťazstvo nad Radošinou.
Jeho príchodom sa vystužila obrana a na naše konto začali pribúdať víťazstvá. Výnimkou bol debakel 0:5 v Gbeloch v siedmom kole, no tam sme nastúpili iba desiati," začal s hodnotením jesene Patrik Bogora. Víťazné ťaženie futbalistov OFK zastavili až Prašičania v trinástom a Petrova Ves v poslednom jesennom kole. „Na Záhorí sme mali vyhrať, no naše mužstvo je naladené tak, že buď zápas vyhrá, alebo prehrá. V tomto prípade platilo to druhé.
V Petrovej Vsi sme však súpera podcenili. Chlapci sa nepripravili dostatočne na zápas, čo domáci využili na hladké víťazstvo. Napriek týmto prehrám som s výsledkami spokojný, veď takého umiestnenie sme pre začiatkom súťaže nečakali. Z našich hráčov treba pochváliť Hercega, ktorý srdnato bojoval v každom zápase. Zabudnúť však nemôžem ani na mladého Jozefa Horvátha, ktorý dal na jeseň päť gólov.
Na jar z neho môže byť líder mužstva," zavŕšil svoje hodnotenie Patrik Bogora. Ten však zabudol pochváliť seba, pretože práve on bol na jeseň so šiestimi gólmi najlepším strelcom mužstva. Okrem neho a Horvátha sa radovali zo streleného gólu ešte šiesti hráči OFK. Najbližšie k spomínanej dvojici bol Michálek s tromi gólmi.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek