Školská čajovňa mala u rodičov úspech

  • Nezaradené
  • 21. decembra 2008, 16:58
  • Autor:

Základná škola na Mojmírovej ulici sa na utorkový vianočný Deň otvorených dverí pripravila naozaj dôkladne. Už pri vstupe vítali návštevníkov deti s koláčikmi a na stolíkoch ponúkali na predaj originálne dekorácie, svietniky a pohľadnice vlastnoručne vyrobené na hodinách výtvarnej výchovy či v družine.

Vystúpenia tried uvádzali nebeské hviezdičky a speváci i recitátori sa striedali v svižnom tempe. Okrem slovenčiny znela aj angličtina a tí starší program spestrili hrou na flautu, husle, keyboard či akordeón.
Po skončení programu si návštevníci mohli prezrieť multimediálnu učebňu s počítačmi, menšie deti sa pobavili v herni a veľký úspech mala aj dočasná školská čajovňa.
Čaj rozvoniaval až na chodbu a chuťové poháriky už na pohľad dráždili pestré torty či zákusky. Ako nám povedala jedna z obsluhujúcich, piekli ich mamy, učiteľky i šikovní tínedžeri.
Pred dverami sa dokonca utvoril rad čakajúcich a vianoční škriatkovia ledva stíhali nakladať sladké pohostenie. „Škoda, že sme sem neprišli skôr," ľutovala mamička, ktorá sa musela ponáhľať domov.
Ostatní si však radi počkali, a tak sa všetko veľmi rýchlo míňalo. Aj pripravené dekorácie mizli zo stolíkov. Za vianočné trhy si tak školáci a pedagógovia z Mojmírovej zaslúžia jednotku na rodičovskom vysvedčení. (ad)

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín