Požiar zachvátil izbu v hoteli Eden

  • Nezaradené
  • 21. decembra 2008, 14:56
  • Autor:(vd), foto: HaZZ

Vo štvrtok o desiatej hodine vyrážali muži v modrom k dopravnej nehode, ktorá sa stala medzi Šípkovým a Krajným. Havarovala tu vodička osobného motorového vozidla. Jej auto zostalo prevrátené na ľavom boku. Hasiči jej poskytli prvú pomoc, auto zabezpečili proti pohybu, odstránili vytečené prevádzkové kvapaliny a čakali na dopravnú políciu, aby mohli auto vrátiť späť na kolesá.

V piatok pred pol siedmou hodinou večer sa stala vážna dopravná nehoda pred Drahovcami. Došlo tu k havárii vozidiel Citroen a Honda. „Keď tam naši chlapci dorazili, posádky vozidiel už ošetrovali záchranári," povedal nám operačný dôstojník HaZZ v Piešťanoch Róbert Dekan. Vodiči, prechádzajúci tadiaľto v ten večer, museli spomaliť, pretože prejazdný bol len jeden pruh. Premávku riadila piešťanská polícia.
Obe vozidlá boli veľmi poškodené, ľudí tu pravdepodobne zachránili len pásy a airbagy. V nedeľu pred deviatou večer vyrazili dve hasičské autá k požiaru, ktorý zachvátil izbu v hoteli Eden.
Hasiči pomohli evakuovať hotelových hostí a pustili sa do hasenia a odvetrávania zadymeného hotela. „Zhorela celá izba č. 202 na druhom podlaží. Pani, ktorá v nej bývala, tvrdila, že si zabudla zapnutú kulmu, ale kolegovia ju tam nenašli.
Namiesto nej bola v roztopenej zásuvke špirála na vodu," podotkol operačný dôstojník. Predbežná škoda na majetku bola v nedeľu odhadnutá na 1,5 milióna korún, ale táto suma sa zrejme ešte navýši. Celý zásah trval hasičom viac ako dve hodiny.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava