Blog Petra Remiša: Drahý Ježiško!

  • Nezaradené
  • 20. decembra 2008, 14:55
  • Autor:Peter Remiš

Viem, že je už o päť minút dvanásť a viem, že sa nepatrí, aby Ti písal taký starý kôň. Ale mám iba TRI maličké priania a ak mi ich teraz splníš, sľubujem, že prestanem od nového roku chodiť do Espresa a obmedzím nadávky „hovado“ a „chronta špinavá“.

Ježiško, asi si už počul, že u nás v dolinách driemu v ľuďoch veľké lavíny. Aj vo mne už dlho čosi drieme. Začínam mať plné zuby tých symfónií prázdna, z ktorých sa slušnému človeku robia hemoroidy. Čo je moc, to je moc aj na koňa. Preto Ťa prosím, aby v rádii od Nového roku okamžite prestali s Desmodom. Ak mi toto prianie nesplníš, tak za seba vôbec neručím. Asi to tu podpálim a je mi fuk, či zhorí všetko čo mám, alebo len môj teslácky tranzistor. Aj tak chytí iba jednu stanicu.

Ďalej Ťa prosím, zruš všetky prechody pre chodcov. Ešte som nestretol nikoho, kto by ich na Slovensku rešpektoval a ani policajta, ktorý by dával za to pokuty. Sú úplne zbytočné. Robovi Kaliňákovi odkáž, aby sa neštorcoval. Po prvé ušetrí kopec farby a po druhé už nemusí pri našom činžiaku brzdiť, keď pôjde okolo na služobnej babete.

Do tretice Ťa prosím, nech napadne sneh. Pred Vianocami stačí trošku, kvôli atmoške. Na Nový rok ale môžeš zhodiť aj zásoby z vlaňajška. Poviem to rovno: Chceme tu mať poriadnu kalamitu,  nech nemusíme 2. januára do roboty.

Milý Ježiško. Vopred Ti ďakujem za splnenie želaní a prajem Ti veľa tvorivých síl. K pozdravu sa pripája aj Mišo, čo dostal od Teba vlani kozmodisk.

P.S.: Ak mi splníš tú kalamitu, daj vedieť vopred. Musím ešte opraviť rúčku na lopate, aby som sa prehrabal do Espresa. Mám tam sekeru.

Ďalšie blogy Petra Remiša – tu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava