Šachová rezerva Kúpeľov vedie tabuľku

  • Nezaradené
  • 16. decembra 2008, 11:34
  • Autor:Š. Gregorička

Šachistom ŠK Kúpele Piešťany „B“ sa zatiaľ v tretej lige darí. V jej treťom kole vyhrali v Osuskom nad domácim „béčkom“ 6,5:1,5, keď bodovali všetci hráči. Ábel, M. Mihálik, Čuridlo, Binčík a J. Slabý získali po bode za výhru, M. Gono, A. Mihálik a Gubiš prispeli pol bodom za remízy. Piešťanci zatiaľ vyhrali všetky tri zápasy a vďaka lepšiemu skóre vedú tabuľku pred Veľkým Mederom.

Hrali sa aj zápasy piatej ligy. V nej najskôr Piešťany „E" podľahli Sokolovciam 2:3, no v druhom zápase ich zdolali 4:1. V prvom zápase bodovali za Piešťany Strapko a Horoško, zo Sokolovčanov vyhrali svoje partie P. Paulech, Rybanský a A. Dóczy. V druhom stretnutí si z Piešťancov pripísali na svoje konto po bode Strapko, Horoško, Bajaníka T. Gono. Zo šachistov Sokoloviec bodoval len P. Paulech.
Darilo sa rezerve Vrbového. Vedúce mužstvo tabuľky vyhralo v Hlohovci s „déčkom" 3:2 a v druhom remizovalo 2,5:2,5. V prvom stretnutí získali po bode za víťazstvo nad súperom Lajda a M. Tomašovič, po pol bode za remízy pridali Madžo a Bajcar. V odvete vyhrali svoje partie Lajda a Madžo, zvyšný pol boda pridal L. Bjel. Zo šiestich doterajších zápasov vyhrali Vrbovčania päť, a ani remíza v Hlohovci ich nepripravila o vedúcu pozíciu v piatej lige.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav