HBC Andže vrátil Záhorákom prehru aj s úrokmi

  • Nezaradené
  • 16. decembra 2008, 11:47
  • Autor:Heňo Hudcovič, foto: (šg)

V sobotu privítali extraligoví hokejbalisti HBC Andže na domácom ihrisku nováčika súťaže, ŠbK Lozorno-Stupava, nad ktorým vyhrali vysoko 17:1. Piešťanci tak aj s úrokmi vrátili Záhorákom prehru 0:5 kontumačne.

Pre Záhorákov to bolo doteraz jediné víťazstvo v súťaži, o ktoré sa postarali samotní Piešťanci tým, že na zápas nepricestovali. V odvete to nováčikovi zrátali, keď si na ňom poriadne vylepšili skóre. Hráči Andže si v tomto zápase schuti zastrieľali.
V prvej tretine bol dvakrát úspešný Stanek a raz Adamec, v druhej časti sa čistým hetrikom v priebehu dvoch minút blysol Paulech a jeden gól pridal Hudcovič. V oboch tretinách dali hostia po góle, no do záverečnej tretiny vstupovali za nepriaznivého stavu 2:7.
Piešťanci nešetrili Záhorákov ani v záverečnej tretine, počas ktorej im nastrieľali rovných desať gólov, kým sami inkasovali iba jeden. Túto tretinu začal svojím tretím gólom v zápase Stanek, potom bol dvakrát úspešný Seman.
Nasledoval strelecký koncert Mateičku, ktorý sa ako tretí hráč HBC Andže prezentoval tromi gólmi. Strelecký koncert HBC pokračoval dvoma úspešnými zásahmi Ábela a zápasovú bilanciu zavŕšili úspešnými strelami Adamec a Burzala. Zostava HBC Andže: Bartovic – Mateička, Stanek, Hudcovič, Paulech, Burzala, Seman, Adamec, Ábel, Samuhel.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela