Family Center privítalo prvých zákazníkov

  • Nezaradené
  • 27. novembra 2008, 12:51
  • Autor:(pet)

Vo Family Center nájdete predajne firiem Tako – módne odevy, diskontný textil Kik, hračkárstvo Dráčik, obuv Deichmann, drogériu DM, elektrospotrebiče Okay a predajňu s vecami do spálne, kúpelne a na bývanie Jysk.

Piešťanci si otvorenie nového nákupného centra nenechali ujsť. Mnohí síce podľa vlastných slov išli pôvodne do neďalekého Tesca, no zašli sa pozrieť aj do novootvorených predajní Family Centra.
Najväčšiemu záujmu nakupujúcich sa tešila predajňa s elektrospotrebičmi Okay, pred ktorou museli zákazníci čakať na povolenie vstúpiť dovnútra aj niekoľko minút. Tlačenica však bola aj v predajniach s textilom.


Obom nákupným domom bude slúžiť takmer spoločné parkovisko, ktorého kapacita bola vo štvrtok doobeda plne využitá napriek tomu, že pri Family Center vzniklo 124 nových parkovacích miest.
K lepšiemu pocitu pri nakupovaní zaiste prispeje aj odstránenie protihlukovej betónovej bariéry, ktorá doteraz ovyvateľov priľahlých domov chránila pred zvukom motorov. Od decembra ich už bude chrániť samotná budova nákupného domu.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín