Za zelenými stolmi zažili málo radosti

  • Nezaradené
  • 11. novembra 2008, 12:43
  • Autor:(šg)

S príchodom jesene sa rozbehli naplno aj regionálne stolnotenisové súťaže. Zatiaľ sa nedarí prvým dvom mužstvám MTJ Piešťany-Moravany. Druholigové „áčko“ má po piatich kolách na svojom konte iba jednu remízu a samé prehry. Treťoligová rezerva je na tom len o málo lepšie, pretože aspoň raz vyhrala.

V treťom kole prehralo piešťanské „áčko" v Kútoch nečakane hladko 6:12. Polovicu bodov MTJ uhral skúsený Peter Behul, ktorý vyhral tri zo štyroch dvojhier. Dva body pridal Martin Levčík a jeden Tomáš Varga.
Piešťancom sa nedarilo ani v ďalších dvoch kolách. Vo štvrtom podľahli doma Trhovej Hradskej 4:14 a potom prehrali rovnakým výsledkom aj v Špačinciach s Biogalom.
V domácom zápase uhrali po dva body P. Behul a Levčík, v Špačinciach vyhral dve dvojhry P. Behul a jednu Levčík. Ten navyše spolu s Petrom Orihelom bodoval aj vo štvorhre. Rezerva MTJ prehrala v treťom kole štvrtej ligy vo Veľkých Uľanoch 2:16, keď po jednom bode získali Martin Malast a Filip Zajaček.
Vo štvrtom kole si pripísali na svoje konto prvé víťazstvo, keď v okresnom derby zdolali Vrbové 10:8. Za MTJ získali po štyri body Orihel a Malast, dvakrát bol úspešný Ján Koščo starší. Z Vrbovčanov uhrali Petr Šácha a Rasťo Hulman po 2,5 bode, Matej Kondáč a Stanislav Beluský po 1,5.
V piatom kole Piešťanci nestačili v Šoporni na domácich hráčov, ktorým podľahli hladko 4:14. V dvojhrách bol dvakrát úspešný Marek Lulovič, raz Malast a Július Behul. Ďalším dvom našim zástupcom v štvrtej lige sa darilo striedavo.
Hráči Vrbového vyhrali v okresnom derby v Kočíne-Lančári 11:7, keď po tri body uhrali Šácha a Ján Svetlík a po dvaapol Hulman a Zdeno Zlatník. Z domácich bol stopercentne úspešný Robert Hruška, ktorý vyhral všetky štyri dvojhry a spolu s Jozefom Mihal-kovičom aj štvorhru, takže sa podieľal na piatich bodoch Interu. Zvyšné dva uhral Milan Lukačovič.
V piatom kole prehrali Vrbovčania doma so Sokolom Skalica „B" 8:10 (Zlatník 3, Svetlík a Šácha po 2, Hulman 1). Kočín-Lančár prehral v Skalici 2:16 (Lukačovič a Mráz), no doma zdolal Veľkú Maču 10:7 (Hruška 4,5 Lukačovič 3, Mráz 2, Mihalkovič 1,5).

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín