Okradli ho na diaľnici

  • Nezaradené
  • 11. novembra 2008, 11:21
  • Autor:MSP

V pondelok 27. októbra večer sa s prosbou o pomoc obrátila na mestskú políciu žena, ktorej priateľa, občana Rakúska, okradli na diaľnici medzi Trnavou a Piešťanmi. Neznámy páchateľ mu počas výmeny pneumatiky odcudzil z vozidla koženú bundu, v ktorej mal peňaženku s dokladmi a hotovosť 500 eur. Žene mestskí policajti poradili, aby vec ihneď oznámila na tiesňovú linku 158, resp. 112.

Zneuctil dom


Minulý utorok dopoludnia privolal obyvateľ jedného z domov na Winterovej ulici políciu, pretože v ich dome vykonal neznámy muž osobnú potrebu. Policajti zistili, že ide o K. L. z Piešťan. Prikázali mu, aby priestor vyčistil, čo aj urobil.

Kriesili opitú


V  stredu skoro ráno vyrazila hliadka mestskej polície na Ulicu A. Hlinku pred jeden z obytných domov, kde sa podľa anonymného oznamu mala na chodníku nachádzať neznáma osoba. Policajti zistili, že na zemi leží mladá žena, s ktorou sa nedalo komunikovať. Preto privolali rýchlu zdravotnícku pomoc. Po chvíli na miesto prišla kamarátka mladej ženy, ktorá ju identifikovala. Išlo o 20-ročnú S. S. z Vrbového, ktorá podľa kamarátky vypila väčšie množstvo alkoholu. Zdravotníci ju previezli do nemocnice na vyšetrenie.

Zarobil si pokutu


V stredu doobeda robili mestskí policajti poriadok na železničnej stanici. Bezdomovci tam totiž robili neporiadok. Jeden z nich sa dokonca odmietol legitimovať a k hliadke, ako aj k okoloidúcim, sa správal vulgárne. Muža predviedli na útvar, kde zistili, že ide o Z. Š. (1955) z obce Bošany. Za priestupok proti verejnému poriadku dostal blokovú pokutu.

Zlodeja chytili a zamkli v aute


V nedeľu doobeda vyrazila hliadka MsP na Teplickú ulicu, kde neznámy manželský pár zadržal zlodeja, ktorý sa im vlámal do domu. Po príchode na miesto policajti zistili, že manželia držali zlodeja zamknutého vo svojom motorovom vozidle. Žena uviedla, že zlodej sa im vlámal do domu, keď ich však zbadal, dal sa na útek. Išlo o 33-ročného A. F. z Piešťan.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav