V Trebaticich nehorelo – grilovali vodu

  • Nezaradené
  • 28. októbra 2008, 12:14
  • Autor:vd

Uplynulý týždeň mali piešťanskí hasiči pokojný. Zasahovali iba v pondelok 13. októbra krátko pred pol jedenástou naobed. Horelo v Tehelnej ulici na Banke. Z pivnice rodinného domu sa cez okienko valil hustý čierny dym.

Ukázalo sa, že v dôsledku poškodenia elektroinštalácie kotla vznikol požiar, ktorý v kotolni spôsobil majiteľovi škodu asi desaťtisíc korún. Hasiči požiar zlikvidovali, čím uchránili štyristotisícovú hodnotu.
Vo štvrtok 16. októbra o pol desiatej večer upozornili hasičov na zatopené priestory Materského centra na Ulici A. Hlinku. Bolo tu potrebné odstaviť stupačku, pretože horúca voda vytekala z poškodeného radiátora. O odstávku sa postaral pracovník bytového podniku.
V ten istý deň vyrazili muži v modrom k planému poplachu v Trebaticiach. O pol jedenástej dopoludnia sa tu dymilo spod strechy rodinného domu. Po jeho majiteľovi nebolo ani chýru, ani slychu. A tak sa hasiči dostali k miestu cez susedný pozemok. Namiesto požiaru tu však našli len gril na podstienke, v ktorom horelo drevené uhlie. Dym z neho stúpal pod strechu domu. Medzičasom sa domov vrátila majiteľka. Na grile si vraj ohrievala vodu, pretože dom je odpojený od elektriny aj plynu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava