Horela čierna skládka odpadu

  • Nezaradené
  • 20. októbra 2008, 18:24
  • Autor:(vd)

Piešťanskí hasiči likvidovali v pondelok 6. októbra požiar čiernej skládky odpadu za Vrbovým v smere na Krajné. Pri bývalej obaľovačke sa pri plote nachádza pekná hromada smetí. Po ich vznietení tu ale bolo viac dymu ako ohňa. Požiar totiž zachvátil len priestor s rozlohou desať metrov štvorcových.

Po výzve operačného dôstojníka integrovaného záchranného systému v Trnave naši muži v modrom pomohli minulý pondelok o 17.30 naložiť do sanitky asi 150 kg ťažkého človeka na Jarnej ulici v Piešťanoch. Vážne ohrozeného muža bolo treba preniesť na nosidlá a do sanitky.
Vo štvrtok 9. októbra krátko po ôsmej večer sa pod Havranom zrazili dve osobné motorové vozidlá. V dôsledku dopravnej nehody bola pre- mávka obmedzená na jeden jazdný pruh. Po príchode na miesto nešťastia hasiči zistili, že treba vykonať protipožiarne opatrenia a zlikvidovať vytekajúce kvapaliny. Nehoda sa obišla bez vážnych zranení.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava