Futbalisti majú nový výbor

  • Nezaradené
  • 13. októbra 2008, 20:02
  • Autor:(šg)

Po štyroch rokoch, počas ktorých bol na čele PFK Piešťany Ján Orviský, dochádza k výmene stráží a do výboru futbalového klubu sa dostávajú noví ľudia.

„Počas štvorročného pôsobenia sa nám podarilo klub stabilizovať, dobudovať a zdvihnúť jeho úroveň. Napriek všetkému, čo sme dosiahli, sme sa po dôkladnom uvážení rozhodli dať šancu iným, ktorým tiež nie je osud piešťanského futbalu ľahostajný, a ktorí dokážu klub zabezpečiť aj finančne," zdôvodnil rezignáciu pôvodného výboru PFK jeho odchádzajúci prezident Ján Orviský.
Jeho miesto zaujal bývalý hráč druholigového PFK Vladimír Hornáček. „Ako bývalý hráč som nemohol odmietnuť ponuku klubu. Nový výbor bude mať štyroch členov. Okrem mňa sú v ňom Pavol Bartoš, Marián Jakubík a Pavol Tapušík. Našou prvoradou úlohou je zabezpečiť klub finančne, získať ďalších podporovateľov a rozbehnúť aktivity, ktoré by priniesli peniaze do klubovej pokladnice. Chceme vytvoriť dobré podmienky pre mládežnícke družstvá od predškolákov až po dorast, no nezabudneme ani na dospelých," prezrádza najbližšie plány V. Hornáček.
Generálnym sponzorom pre mládež je zatiaľ firma Respect na čele s Dušanom Guľášom, ktorý doteraz pomáhal finančne zabezpečiť mládežnícke družstvá. „Naším cieľom je, aby talentované deti neodchádzali za lepšími podmienkami do iných klubov. Chceme získať strategického partnera na rekonštrukciu štadióna. Vďaka podpore mesta máme pekné ihrisko s umelým trávnikom, ku ktorému pribudne aj umelé osvetlenie. Z bývalej zasadačky sme urobili klubovňu i s videom, na ktorom si budú deti môcť pozrieť svoje zápasy," dodáva D. Guľáš.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava