Za podvod tri roky

  • Nezaradené
  • 3. októbra 2008, 12:39
  • Autor:

Polícia obvinila z prečinu porušovania práv k ochrannej známke, označeniu pôvodu výrobku a obchodnému menu v štádiu pokusu 32-ročnú ženu z Piešťan. V obci Sokolovce pri obecnej tržnici ponúkala v auguste na predaj textilný tovar. Ten ponúkala, hoci vedela, že je neoprávnene označený značkou zhodnou s ochrannou známkou. Žene hrozí väzenie až na tri roky.

Chceli kúpiť lacno


Piešťanská polícia obvinila z podvodu 25-ročnú ženu, 26- a 28-ročných mužov z Nitry. V piešťanskom nákupnom centre chceli lacno nakúpiť drahý tovar. V oddelení počítačovej techniky zamenili kódy na škatuliach výrobkov. V pokladni tak namiesto 17-tisíc zaplatili len necelých 150 korún. Ich radosť netrvala dlho, pracovníci SBS totiž podvod odhalili. Podvodníkom hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

 Na internát nedošla


V pondelok večer vyrazila hliadka mestskej polície smerom k Lodenici, kde mala na ceste ležať neznáma žena. Na mieste našli ležať 17-ročnú E. Z. z Galanty, pri nej boli jej dvaja kamaráti, ktorí tvrdili, že cestou do internátu jednej strednej školy v Piešťanoch našli kamarátku ležať na ceste. Nakoľko bola dievčina zjavne pod vplyvom alkoholu, privolali policajti na miesto rýchlu zdravotnú pomoc. Ojej problémoch sa následne dozvedeli aj na internáte a rodičia.

Daroval kradnuté


Vo štvrtok poobede riešili mestskí policajti krádež šatstva v jednom z obchodov na Žilinskej ceste. Predavačka polícii povedala, že ráno vyvesila na sušiak pred svojím domom bielizeň a po príchode domov zistila, že jej chýba čierna bunda s kapucňou. Policajti zistili, že ju ukradol 19-ročný R. S. z Voderád, ktorý ju následne dal kamarátke M. K. z Piešťan.

Vozil k nám odpad


V sobotu pred obedom hliadka polície preverovala oznam, podľa ktorého mal na Ulici M. Bela ktosi neoprávnene vykladať komunálny odpad z prívesného vozíka do kontajnerov prideleným obyvateľom ulice. Konal tak 45-ročný D. B. z Vrbového, ktorý sa hliadke priznal, že uložil do kontajnerov niekoľko vriec stavebného a komunálneho odpadu, čím porušil všeobecne záväzné nariadenie mesta Piešťany.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava