Vodáci ukázali, že sa nestratia ani na zamrznutej vode

  • Hokej / Šport
  • 9. marca 2017, 09:50
  • Autor:av/th

Piešťanský amatérsky tím Doktor hokej cestoval počas poslednej februárovej soboty na malý zimný štadión do bratislavského Lamača. V odvetnom exhibičnom zápase znova nastúpil proti výberu vodákov, v ktorom si zahrali aj Piešťanci Matej Orviský, Adrián Nesteš, Štefan Klapica, Vincent Petruška a Andrej Vičan.

Z Bratislavy v mužstve vodákov nastúpil aj bývalý olympionik a reprezentant vo vodnom slalome Peter Nagy, prezident Slovenského zväzu raftingu Radoslav Orokocký, veslári Ondrej Hambálek, Ján Žiška, Peter Benedikt a tím doplnil Michal Ufnár z klubu vodných turistov.

Vodáci nič nenechali na náhodu, od prvých minút sa pustili do hráčov z kúpeľného mesta a po prvej tretine bol stav 3:0. V polovici stretnutia sa Piešťancom podarilo vsietiť dva kontaktné góly, no posledná tretina znova patrila vodákom, ktorí napokon zvíťazili 10:3. Aj keď sa stretnutie skončilo jednoznačne v prospech vodákov, nasledovali exhibičné samostatné nájazdy všetkých hráčov a v nich mali viac šťastia na hokejkách hosťujúci hráči. Brankára vodákov sa im podarilo prekonať dvakrát a na samostatné nájazdy tak zvíťazilo amatérske mužstvo z Piešťan.

„V zápase, ako bol aj tento, však nejde o víťazstvo. Ide hlavne o to, že sa stretne dobrá partia z rôznych miest a ukazuje, že udržiavať si dobrú kondíciu, športovať a mať radosť z pohybu sa dá v každom veku,“
povedal jeden z účastníkov stretnutia A. Vičan.

Zostava Doktor hokej: Pavol Samuel – Michal Petruška, Pavol Vavrinec, Roman Havrlent, Branislav Bičan, Peter Zámečník, Andrej Šiška, Aleš Světek, Jozef Chudý, Branislav Kuzma

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 9, ktoré je v predaji od 7. marca.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel