Polícia pátra po osobách: Zanedbanie výživy aj úverový podvod

  • Nezaradené
  • 19. júla 2019, 15:05

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadaných osobách.

Hľadané osoby. Foto: KRPZ

Okresný súd v Topoľčanoch vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu na 41-ročnú Patríciu Jakubekovú pre prečin zanedbania povinnej výživy. Hľadaná ma trvalý pobyt v Piešťanoch, ale mohla by sa dlhodobo zdržovať aj v Bratislave. Patrícia je 161 až 165 cm vysoká, štíhlej postavy, má dlhšie tmavé vlasy po plecia a hnedé oči. 

Patrícia Jakubeková. Foto: KRPZ

Do výkonu trestu nenastúpil ani 47-ročný František Stareček, ktorý bol odsúdený pre pokračujúci zločin úverového podvodu. František Stareček je z obce Dolná Krupá a prechodne býval aj v obci Špačince v okr. Trnava. František je 180 cm vysoký, plnoštíhlej postavy, má krátke tmavé vlasy a hnedé oči. 

František Stareček. Foto: KRPZ

Polícia hľadá aj 35-ročného Martina Benkovského z Trnavy. Okresný súd v Trnave ho odsúdil pre prečin krádeže a na základe rozhodnutia súdu mal sám nastúpiť do výkonu trestu. Hľadaný sa zdržiava na neznámom mieste. Martin Benkovský je 171 až 175 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke tmavé vlasy a hnedé oči. 

Martin Benkovský. Foto: KRPZ

Ak ste hľadané osoby spoznali a poznáte miesto ich súčasného pobytu, akékoľvek informácie môžete zavolať na policajnú linku 158.

KRPZ

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava