Domossáci vedia, ako na teambuilding v štýle hippies

  • Spravodajstvo
  • 29. októbra 2015, 13:35
  • Autor:am

Dvadsaťpäť rokov na trhu, to si zaslúži poriadnu oslavu a veľkú tortu. Spoločnosť Domoss si počas tohto roka pripomína 25. výročie vzniku. Stále slovenská a čo je dôležité, súčasne aj piešťanská firma, ocenila najvernejších zamestnancov. Niektorí spomedzi 123 ľudí v nej pôsobia od jej vzniku. Domossáci však oslavujú najmä so zákazníkmi. Ale utužujú i vnútorné vzťahy medzi spolupracovníkmi. Naposledy sa zamestnanci Domossu spolu zabavili na teambuildingu v sobotu 17. októbra v Horskom hoteli Podjavorník.

A že šlo výnimočné stretnutie potvrdzuje i to, že sa zúčastnili takmer všetci. Pracovníci z piešťanskej prevádzky, zo Skalice, Dolného Kubína. Nechýbali ani kúpeľňoví a kuchynskí návrhári, či zamestnanci veľkoobchodu. Do teambuildingu sa zapojila viac než stovka zamestnancov. Netradičná akcia si nevyžadovala obleky či koktejlové šaty, práve naopak. Celodenný program sa niesol v štýle hippies, typického pre šesťdesiate roky. Domossáci si doma pripravili kostýmy, nachystali „lennonky“, bláznivé parochne aj líčidlá. „Mladší si pobrali veci po rodičoch, niektorí si čo-to ušili,“ povedal Rastislav Piovarči z oddelenia marketingu spoločnosti Domoss. Aby svoj návrat do minulosti čo najvierohodnejšie zvečnili, vytvorili si fotohippie stenu. Práve tu vzniklo množstvo bláznivých fotografií.
Počas svojho dňa si Domossáci zasúťažili v aktivitách inšpirovaných legendárnou Pevnosťou Boyard. „Vytvorili sme tímy, ktoré medzi sebou navzájom súperili. Riešili sme rôzne úlohy, prekonávali ťažkosti, všetko však zábavnou formou,“ uviedol predseda predstavenstva spoločnosti
Domoss Miroslav Hrdina. Po dvojhodinovom súboji boli víťazi jasní a domov si odniesli hodnotné ceny. Ukázať ducha súťaživosti sa teda skutočne oplatilo.

Inšpirovaní Pevnosťou Boyard si zasúťažili v rôznych disciplínach.

Zdanlivo bežná akcia sa stala výnimočnou pre jej špecifický nádych šesťdesiatych rokov minulého storočia. K tomuto obdobiu symbolicky zladili aj tortu v tvare gramofónu. Myšlienku Hráme ďalej dotvorila dlhohrajúca platňa s názvom firmy.
Domossáci sa na spoločnej akcii zabavili a potvrdili staré priateľstvá, čo je jasný znak vydareného firemného teambuldingu. Víkendový deň sa niesol v uvoľnenej, priateľskej atmosfére a čo je hlavné – ani pri bojových úlohách nik neprišiel k úrazu.

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 44, ktoré je v predaji od 27. októbra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek