Vodnopólistky KVP úspešné len spolovice

  • Vodné pólo / Šport
  • 7. februára 2018, 02:01
  • Autor:th

Počas posledného januárového víkendu pokračovala v Topoľčanoch vodnopólová prvá liga žien. Piešťanské vodné pólistky odohrali dve stretnutia. Tretí zápas s Vrútkami sa bude pre chorobu hráčok súpera dohrávať v priebehu februára.

Hráčky KVP Kúpele Piešťany odohrali dobré zápasy a proti Topoľčanom sa im podarilo odplatiť prehru z prvého kola. V stretnutí s aktuálnym majstrom z Košíc ťahali za kratší koniec, no za predvedený výkon sa mladé družstvo hanbiť nemusí.

Výsledky 2. kola:


■ Pirana SC Topoľčany – KVP Kúpele Piešťany 6:13 (2:4, 2:2, 1:3, 1:4)
Góly KVP: Kolárová 4, Kissová 3, Baranovičová 2, Doktorová, Sedláková, Halocká, Rusznáková
■ KVP Kúpele Piešťany – ŠK Olympia Košice 9:13 (1:6, 4:1, 2:5, 2:1)
Góly KVP: Kolárová 3, Baranovičová a Rusznáková po 2, Halocká, Kissová
Zostava KVP Kúpele: Stručková, Bruženáková – Doktorová, Baranovičová, Sedláková, Halocká, Šepeľová, Bojnová, Rusznáková, Kissová
Poradie po dvoch kolách: 1. ŠK Olympia Košice (10 bodov), 2. KVP Kúpele Piešťany (4), 3. Pirana SC Topoľčany (4), 4. PVK Vrútky (0)
Výkony piešťanských vodnopólistiek na druhom súťažnom turnaji v Topoľčanoch zhodnotil tréner Ján Baranovič: „Odohrali sme dobré zápasy. Počas turnaja sme mali slabé dva štvorminútové úseky v súboji s Košicami – na konci prvej a tiež na konci tretej štvrtiny. V týchto úsekoch sme dostali za štyri minúty vždy štyri góly. Táto nekoncentrovanosť a chyby, ktoré sme tu urobili, nás stáli prijateľnejší výsledok s aktuálnym slovenským majstrom. Verím, že dievčatá sa poučia a v ďalších zápasoch budeme ešte úspešnejší.“
Súťaž bude mať najbližších sedem týždňov prestávku, počas ktorej čaká reprezentáciu Slovenska kvalifikačný dvojzápas o majstrovstvá Európy. Súperkami Sloveniek bude družstvo Turecka. Prvé stretnutie sa hrá 17. februára v Košiciach, odveta 3. marca v Istanbule. Do prípravy reprezentačného družstva sa zapojili aj dve Piešťanky – Barbora Baranovičová a Tamara Kolárová.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj